Partners

Bedankt partner !

“Wij willen 360° voetbal aanbieden met als basis onze jeugd.  Jongens en meisjes moeten kunnen doorgroeien tot de eerste elftallen.”


Christoph Bertier

Co-Voorzitter

Maar bovenal willen we ook een maatschappelijke rol vervullen, waarbij we iedere jeugdspeler de kans geven om te voetballen, ongeacht zijn/haar kwaliteit. In de jeugdwerking staat opleiding en ontwikkeling van elke jeugdspeler centraal.


Wij zoeken samen met de commerciële cel constant naar oplossingen om uw investering maximaal te laten renderen.  Hebt u vragen of heb je zelf een voorstel dan luisteren we graag naar uw wensen!  Ons Partnerdossier die hier als voorzet kan fungeren, kunt u alvast hier inkijken.


Alvast duizendmaal dank!

“Sportief ambitieus zijn vertrekkend van een sterke gezonde en financiële basis”


Jurgen Lammertyn
Co-Voorzitter

KdNS Heule heet u van harte welkom op onze warme familieclub.  Een club waar het goed vertoeven is, die weet te innoveren en die geregeld zichzelf in vraag durft te stellen. 


KdNS Heule profileert zich als dé familieclub in groot Kortrijk. In seizoen 2021-2022 starten we met meisjes- en damesvoetbal. Met de dames zijn we als club compleet en bieden we 360° voetbal aan.


KdNS Heule profileert zich ook als ambitieus, met uw hulp willen we ook sportieve successen nastreven.  Bij de heren betekent dit op een financieel gezonde manier groeien tot een vaste waarde in een hogere provinciale reeks.  Bij de dames ambiëren we zelfs nationaal voetbal