KdNS Heule

Onze missie


De visie van onze jeugdwerking is duidelijk. Iedere jeugdspeler moet de kans krijgen om te voetballen ongeacht zijn of haar kwaliteit. De opleiding en ontwikkeling van elke jeugdspeler staat dan ook centraal en is het wedstrijdresultaat steeds van ondergeschikt belang. Elke speler heeft het recht op een kwaliteitsvolle opleiding die beantwoordt aan het verlangen om te voetballen en bij te leren.


Daarbij is het essentieel dat we een voetbalomgeving ontwikkelen waar het bewegen en de spontane spelvreugde in teamverband centraal staan.


De jeugdopleiding heeft verder als doel onze jeugdspelers alle kansen te bieden om te kunnen doorstromen naar het eerste elftal. Zo creƫren we een eerste elftal dat bestaat uit een gezonde mix van jonge spelers en ervaren spelers.


Als jeugdwerking staan we borg dat onze jeugdspelers zo degelijk mogelijk opgeleid en opgevoed worden. Hiervoor is een goed contact met de ouders onontbeerlijk. Samen met de ouders, leerkrachten en trainers proberen wij onze jongeren een zo goed mogelijke en verantwoorde opvoeding te geven.


Een sterk team van vrijwilligers en jeugdopleiders zet zich dan ook dagelijks in om de meer dan 220 jeugdspelers een kwaliteitsvolle opleiding aan te bieden in een aangename en familiale omgeving.


"DE JEUGDSPELER STAAT STEEDS CENTRAAL IN DE OPLEIDING. HET RESULTAAT IS VAN ONDERGESCHIKT BELANG T.O.V. DE ONTWIKKELING VAN DE SPELER.
WE STAAN DAN OOK BORG DAT ELKE JEUGDSPELER ZO GOED MOGELIJK WORDT OPGELEID EN OPGEVOED."


Christoph Bertier- Voorzitter