KdNS Heule

Info brochure.


Via deze brochure willen we u informeren over de werking van KdNS Heule voor het seizoen 2024-2025.

Sport ongeval


Ben je als speler geblesseerd geraakt tijdens een training of wedstrijd. Lees dan hier wat je moet doen om recht te hebben op tussenkomst van de verzekerning van de KBVB. Je kan hier ook het formulier downloaden dat ingevuld moet worden door de dokter.

Tegemoetkoming Mutualiteiten


Bijna alle mutualiteiten voorzien een tussenkomst voor jongeren die zijn aangesloten bij een sportclub.
Download hier je document en laat het invullen om recht te hebben op de tegemoetkoming.

RICHTLIJNEN KUNSTGRAS 


KdNS Heule beschikt sinds augustus 2020 over een kunstgrasveld.


Als voetbalvereniging zijn wij hier heel blij mee.
Wij willen dat dit kunstgrasveld nog vele jaren meegaat en daarom hierbij een oproep voor alle gebruikers en/of toeschouwers om zich aan de onderstaande regels te houden.
Als trainer, leider, speler en ook ouder hebben wij allen de verantwoordelijkheid om toe te zien op naleving van de kunstgrasregels.
Laten we proberen met zijn allen zuinig te zijn op ons kunstgrasveld, zodat we er zo lang mogelijk plezier van kunnen hebben.Download de volledige  PDF  hier .

CHARTER –OUDER / SUPPORTERElke ouder vertrouwt zijn kind toe aan de trainers en begeleiders binnen onze club KdNS Heule en daar zijn wij blij mee. Al onze medewerkers staan klaar om elk kind op een verantwoorde en sportieve manier te begeleiden voor, tijdens en na trainingen en wedstrijden.


Om de toekomst van de club te verzekeren hebben alle medewerkers (bestuursleden, coördinatoren, trainers en begeleiders, vrijwilligers, …) de intentie om een goed en waardevolle structuur van de werking uit te bouwen. Dit kan echter alleen maar slagen indien alle ouders mee aan deze kar trekken.


Daarom werd er ook een gedragscode voor de ouders opgesteld en werden ze hiervan op de hoogte gebracht bij de openingsvergadering.Download de volledige  PDF  hier .

CHARTER – (JEUGD)SPELER


Voetbal is een ploegsport. Samen met je teamgenoten maken jullie een

geheel die wekelijks voldoening probeert te halen uit zijn of haar hobby.
Onderstaande afspraken en richtlijnen zorgen voor een zorgeloos seizoen.


Download de volledige  PDF  hier .